Som vi berettede sidste år, så plantede vi i foråret 2022 økologiske juletræer på vores gård Stinelund på Lolland. Og… de 1500 små økologiske juletræer har det simpelthen så godt. De fik masser af vand lige efter de var blevet plantet, så de har klaret den varme sommer helt uden problemer. De små juletræer gemmer sig under det tætvoksende kløvergræs, som vi plantede inden etableringen af plantagen. Kløvergræs giver masser af kvælstof til jorden, hvilket vores små graner holder rigtig meget af.

Værre er det desværre gået for knap 500 små venner, vi såede her i foråret 2023. Netop som de var sat i jorden, bredte varmen sig og den tørre juni måned i år var desværre for tør for mange. Langt de fleste er derfor visnet bort, men enkelte kom heldigvis igennem.

Ny 100 % økologiske juletræsstade i Torvehallerne.

Efter at vi sidste år valgte at lukke to stader, så åbner vi i år en ny. Vi er gået ind i et samarbejde med Torvehallerne, hvor vi mellem de to markedshaller vil have en lille stade som udelukkende sælger økologiske juletræer. Det glæder vi os til.

Dermed får vi altså lov til rigtig at indtage området omkring Israels Plads og Torvehallerne, da vi nu har en stade på begge sider af Vendersgade.

Cykelleveringen.

Efter sidste år at have sendt Direktøren himself ud på landevejene, har han valgt at indskrænke leveringsområdet en smule. Han fik åbenbart lidt for meget sved på panden sidste år. Vi har derfor desværre valgt at lukke ned for levering til postnumrene 2920, 2820, 2610 og 2770. Vi er selvfølgelig meget kede af, at måtte skuffe vores faste kunder i de områder, men det har simpelthen vist sig ikke at være rentabelt med det antal leveringer, som er kørt ud i de ”ydre” områder.

Vi håber, at I selv vil hoppe på cykel om komme ind til en af staderne og finde jeres økologiske juletræ.

jtd-04

Hvid julemåned

Sidste år var vi bekymret for, om vi kom til at se sne på vores juletræer. I ved – varmen og så'n. Men den bekymring blev da gjort til skamme. Vi hentede af flere gange juletræer i Nordsjælland og det var simpelthen i de smukkeste hvide omgivelser. Vi håber på hvidt, koldt og klart julevejr igen i år.

Vi ønsker jer en rigtig god juletid.

Alt det bedste til jer fra os i Jul Til Døren.

Scroll to Top