Juletræsstader i København

Vi har 4 stader fordelt udover København. Kom forbi og hils på os - så kan du/I selv vælge det helt rette juletræ

Israels Plads

israelsplads

Lige overfor Torvehallerne på Israels Plads har vi vores moderstade. Det var her vi første gang begyndte at sælge juletræer i 2014.

Det er vores største stade og udvalget af juletræer er derfor også det største her. Derudover fungerer staden som base for vores cykellevering af de økologiske træer som vi sælger online og der er generelt godt liv og god aktivitet her.

Åbent alle dage

Første åbningsdag torsdag d. 26 november.
Sidste åbningsdag onsdag d. 23 december.

Åbningstider:
Hverdage 12.00-19.00.
Weekenddage 10.00-18.00

Jægersborggade

jægersborggade

I den hyggelige handelsgade på Nørrebro, driver vi en lille lokal juletræsstade. Vi åbner traditionen tro første weekend i december i forbindelse med Jægersborggade populære julemarked, hvor gaden fyldes med julestemning. 

Den lille stade og passer godt i gaden og vi sørger for løbende at fylde staden op med friske leveringer af juletræer. Vi forsøger særligt at have et godt udvalg af økologiske og biodynamiske juletræer som er populære hos Nørrebrogenserne.

Vi har udsolgt af træer - Jægersborggade har lukket for i år!

Cirkelines Plads

cirkelineplads

På kanten af Enghave Plads – i krydset mellem Enghavevej og Ny Carlsberg vej – finder du en lille hyggelig og skæv juletræsstade. Snoet ind mellem cykelsti, fortov og vej står små plantager af juletræer til udstilling.

Vi sørger løbende for, at folket på Vesterbro har et flot udvalg af friske juletræer.

Vi har udsolgt af træer - Cirkelines Plads har lukket for i år!

Købkes Plads

1

Vi er rykket indenfor i en af Københavns nye bydele – Carlsberg Byen. I denne historiske bydel vil vi i samarbejde med Carlsberg Byen P/S drive en juletræsstade til gavn for dels de lokale indbyggere, men naturligvis også for mange som bor lige på grænsen eller blot kommer på besøg.

Det er nu anden år i træk, at vi åbner staden på Købkes Plads og glæder os over at kunne tilføje endnu et kapitel til en forhåbentlig lang tradition for juletræshandel på den runde plads i Carlsberg Byen.

Vi er tæt på udsolgt.
Sidste åbningsdag er 22. december fra kl 10 - 12

Køb dit økologiske juletræ nu

Gratis levering på cykel og økologisk kvalitet - så du kan holde jul med god samvittighed.

Scroll til toppen