Holdet bag Jul til Døren

Mød ejerne, vores cykelbud og medarbejderne der får julen til at køre rundt

IMG_1673

Ejerne... Henrik, Ulrik, Asmus og Nikolaj

Det hele startede i 2014 på Fluen bodega i Nordvest. En klassisk pilsneraften udviklede sig til snakken om forretning og ønsket om at lave noget sammen. Få måneder senere havde vi fældet juletræer hos Ulriks far på Lolland og fået lov at sælge dem på Israels Plads. 

 

Ud over at bringe julen til døren i december driver vi en fodboldklub, et cykelhold og et økologisk landbrug på Lolland. Og så hygger vi os - og det håber vi, at I fornemmer, hvis vi skulle ses i en juletræsstade, på fodboldbanen eller på cykelstien.

cykelbud2

Leveringsmanden - Christian.

Det er vores højt ærede leveringsmand som for alvor bringer julen til jeres dør. Han drøner rundt i hovedstadsområdet på sin specialdesignet cykel, som kan have 5-8 juletræer på ladet lidt afhængigt af størrelsen på træerne.  Rekorden er 8 træer, mens det højeste var et 3,7 m. højt biodynamisk træ.

Christian skriver en mail til jer aftenen før, at I har bestilt levering. Heri angiver han leveringstidpunkt indenfor et to timers interval. Han kører jo på cykel, så vi må tage højde for punkteringer eller strid modvind. Men I skal ikke være bekymret, hvis I ikke kan være hjemme. Christian har en særlig evne til altid at komme ind i opgange, aflåste gårde osv. Så skulle I ikke være hjemme, når han banker på så finder han altid et sikkert sted at stille træet. Når træet er leveret får I også en besked.

Ta´ godt imod ham. Han er en af de gode!

Jul Til Dørens medarbejdere

Brødre og venner... Vi er så glade for at kunne arbejde med de her folk i december.

joakim-stademand

Joakim

Stademand
rasmusS

Rasmus

Stademand
IMG_3920

Sam

Stademand
image1 (5)

Rasmus

Stademand
arne-stademand

Arne

Stademand
mikkel

Mikkel

Stademand
IMG_0707

Troels

Webmaster

Køb dit økologiske juletræ nu

Gratis levering på cykel og økologisk kvalitet - så du kan holde jul med god samvittighed.

Scroll til toppen