Holdet bag Jul til Døren

Mød ejerne, vores cykelbud og medarbejderne der får julen til at køre rundt

IMG_1673

Ejerne... Henrik, Ulrik, Asmus og Nikolaj

Det hele startede i 2014 på Fluen bodega i Nordvest. En klassisk pilsneraften udviklede sig til snakken om forretning og ønsket om at lave noget sammen. Få måneder senere havde vi fældet juletræer hos Ulriks far på Lolland og fået lov at sælge dem på Israels Plads. 

 

Ud over at bringe julen til døren i december driver vi en fodboldklub, et cykelhold og et økologisk landbrug på Lolland. Og så hygger vi os - og det håber vi, at I fornemmer, hvis vi skulle ses i en juletræsstade, på fodboldbanen eller på cykelstien.

cykelbud2

Cykellevering

Vores orange Omnium lyn står atter klar til at levere økologiske juletræer ud til alle interesserede. Vi drøner rundt i hovedstadsområdet på vores specieldesignet cykel som kan have 5-8 træer med af gangen – afhængigt af størrelsen på træerne. Rekorden er 8 træer, mens det højeste indtil videre har været et 3,7 m. højt biodynamisk juletræ.

Vi skriver en mail til jer aftenen før, at I har bestilt jeres juletræ til levering. Heri angiver vi et ca. tidspunkt for levering - men husk på, at vi cykler i den kolde sæson og derfor må tage højde for punkteringer, strid modvind og glatte veje.

I skal ikke være bekymret for om I er hjemme på leveringstidspunktet. Vi finder altid en vej ind i en opgang, en have eller en baggård, hvor vi kan stille træet forsvarligt. Hvis I ikke er hjemme når vores cykelbud slår vejen forbi, vil I modtage en besked, når vi har leveret juletræet.

Vi ses på cykelstien.

Jul Til Dørens medarbejdere

Brødre og venner... Vi er så glade for at kunne arbejde med de her folk i december.

joakim-stademand

Joakim

Stademand
rasmusS

Rasmus

Stademand
IMG_3920

Sam

Stademand
image1 (5)

Rasmus

Stademand
arne-stademand

Arne

Stademand
mikkel

Mikkel

Stademand
IMG_0707

Troels

Webmaster

Køb dit økologiske juletræ nu

Gratis levering på cykel og økologisk kvalitet - så du kan holde jul med god samvittighed.

Scroll to Top