Jul som det plejer

Få vil være uenige i, at det har været et meget usædvanligt år. Det hele blev pludselig vendt på hovedet tilbage i marts. Netop derfor er det måske faktisk meget trygt og belejligt, at julen i år falder fuldstændig som den plejer.

Vi er også selv gået i gang med juleplanlægningen nøjagtig som vanligt. Årets flotteste træer er blevet udvalgt og gløgg-ekstrakten er sat over for længst.
OG i år er der såmænd pludselig en ekstra bonus ved at arbejde med lige præcis juletræer: det hele foregår udenfor.

b4bf2b2e-63bc-4a39-b111-c9455a7c767b

I dette mærkværdige år forsøger vi derfor at fastholde så meget som muligt fra sidste år. Omend vi selvfølgelig også spritter igennem i juletræsbranchen og følger alle de nødvendige regler. Men udover det ligner vores økologiske juletræer sig selv, vi leverer stadig alle træer på en ombygget ladcykel og har de samme juletræsstader.

Vores hjemmeside har fået en afpudsning, så den står skarpt til 2020-niveau. Det er stadig derinde, at du bestiller de økologiske juletræer til levering. Alle træerme på hjemmesiden kommer igen i år fra den gode Tage i Østervrå. Du kan læse meget mere om vores juletræer og vores producenter ved at klikke her

91e2ea1c-1086-4a22-a7c9-70532d98066d

Salget er skudt igang

De første juletræer er allerede langet over disken på hjemmesiden. Inden længe begynder cykeldækkene at rulle. Første leveringsdag er d. 26. november, og leveringsproceduren er ret ligetil. Vores cykelbud sender jer en mail aftenen før levering, hvori I modtager et specifikt leveringstidspunkt. Er I ikke hjemme, finder han altid et sikkert sted at stille træet. I modtager en ny mail, når træet er leveret.

Og også på leveringsfronten er det traditionernes år. For det er igen i år Københavns cykel-juletræs-bud Numero Uno, Christian, der står for vores leverancer på sin ombyggede ladcykel. Vi ved, at Christian har trænet på sin cykel hele året og drømmer om at slå alle tiders højde-rekord på 3,7 meter juletræ tilbage fra 2018. Leveret på cykel!  Du kan læse mere om Christian og vores cykellevering her

436590c5-bdfd-423d-9220-29aeb486fa4e

Den fysiske verden

For første gang i Jul Til Dørens historie har vi nøjagtig de samme juletræsstader to år i træk. Så også på den front prøver vi i år med den totale genkendelighed. Du kan derfor møde os på staderne: Israels Plads, Jægersborggade, Cirkeline Plads ved Enghave og Køpkes Plads i Carlsberg Byen. Du kan læse mere om åbningstider og de præcise placeringer her

Glædelig jul!

På billedet ovenfor ser du et sjældent sneak peek til, hvordan vi i Jul Til Døren foretrækker at fejre en overstået juletræssæson. Inden vi kommer så vidt, håber vi dog meget at se jer - enten på hjemmesiden eller på en af vores stader.

Glædelig jul fra alle os i Jul til Døren!

Med venlig hilsen
Ulrik, Henrik, Nikolaj og Asmus

d6766ec0-916d-4eb5-884b-f3143a037025
Scroll to Top